Bli kjent med Simen Paulsen

Tømrer Simen Paulsen jobber for Byggut AS i Spydeberg i Østfold. Helt siden han gikk ut av videregående har han jobbet med tømreroppgaver, og nå er han klar for å ta fagbrevet i vinter.

Simen er glad for at han blir vist tillit og at han får ta ansvar i Byggut AS, fordi det motiverer han. Han understreker også hvor viktig det er å alltid ha kunden i tankene.

– Det jeg tror mange kan glemme er hvor mye dette faktisk betyr for kunden, det å gi fra seg nøklene til en helt fremmed person og la han være i huset deres mens de selv er borte. Det å ha en håndverker er ofte en av de dyreste investeringen en familie gjør i sitt liv. Å alltid ha det i bakhodet er viktig, sier Simen.

Kunden som nominerte Simen sørget for å gi han håndverksmessige utfordringer utover det vanlige, men det ser ut til at 25-åringen imponert:

«Simen håndskjærte eikelister og pynteklosser, og han er ekstremt nøye. Alltid blid, selv om han sikkert synes jeg har urimelig høye krav på hva som skal gjøres. Men vi får det alltid til! Det blir strøkent hver gang.»

Simen skal på Bygg Reis Deg og er svært glad for å være en av finalistene.

– Da jeg fikk melding om nomineringen syntes jeg det var kjempestort! Det har vært en stor bekreftelse på at jeg gjør noe riktig, avslutter Simen.

Her kan du se nominasjonen og stemme på Simen

Del denne siden: