Bli kjent med Sebastian Kollerøs (med video)

«Sebastian er den herligste håndverkeren jeg noen gang har truffet! Jovial, god arbeidsmoral og har alltid et smil om munnen», sier kunden som nominerte Sebastian Kollerøs i det Bærumsbaserte tømrerfirmaet Morten Kleiven AS før hun fortsetter:

«Han er en veldig dyktig tømrer som alltid gjør det ytterste for sine kunder.»

– Jeg ble utrolig rørt da en av mine kunder valgte å ta seg bryet med å sende inn en nominasjon. Jeg er vanvittig stolt og takknemlig for venner, familie, kunder og kollegaer som har gitt sin stemme til meg. Det betyr mye, sier Sebastian Kollerøs (24) om finaleplassen.

Tømreren vektlegger god dialog med kunden i hele prosjektet som en av de viktigste tingene en fagmann kan gjøre. Å være tilgjengelig, holde det ryddig på arbeidsplassen og å strekke seg langt for å få ting gjort sørger for fornøyde kunder. Sebastian sier han «lever for å levere», og blir motivert av å gode tilbakemeldinger fra kundene.

– Når kundene blir så fornøyde at de sender julekort til meg flere år etter at jeg har vært der, varmer det et snekkerhjerte. I vårt lille firma er det et godt rykte og gode omtaler som gjør det mulig å overleve i denne bransjen, sier Sebastian.

Tømreren, som også driver firmaet Sebastian Snekker AS, ser frem til å ta turen på Bygg Reis Deg.

– Det er alltid viktig å følge med på nye produkter så vi alltid kan tilby våre kunder det beste, sier Sebastian.

Her kan du se nominasjonen og stemme på Sebastian

 

 

 

Del denne siden: