Bli kjent med Mehmet Karakus (med video)

Mehmet Karakus har vært maler siden han var 13 år gammel. Han har bodd og jobbet i Norge de siste 5 årene, og har allerede opparbeidet seg mange fornøyde kunder.

I nominasjonen beskrives han som følger: «Mehmet Karakus er flink til å følge opp. Blid og behagelig å jobbe med. Finner fine løsninger og holder både tidsplan og budsjett. I tillegg har han flinke folk med seg hele tiden. Alt løser seg, dersom det kommer utfordringer, uforutsette hendelser.»

– Fornøyde kunder motiverer meg mest. Jeg elsker jobben min og alltid jobber å få beste resultatet i hvert enkelt prosjekt, forteller Mehmet.

Mehmet er daglig leder i Citydekorasjon AS, som tilbyr tjenester i Oslo og Akershus. Han forteller at selskapet har et showrom i Oslo Sentrum der de kan vise eksempler på produkter, og de selger alt fra maling til parkett, rosetter og alt som faller inn oppussingsprodukter.

Etter bare fem år i Norge, forteller Mehmet at nominasjonen til Norges Hyggeligste Håndverker betyr mye:

– Det betyr mye for meg og viser at jeg lykkes i min jobb. Jeg tar det som ros at jeg ble nominert og ble en av de finalistene etter kun 5 år i det norske markedet, sier Mehmet fornøyd.

Her kan du se nominasjonen og stemme på Mehmet

 

 

 

Del denne siden: