Bli kjent med Atle Aage Hornig

Atle Hornig i VeroBygg AS i Narvik skal snart ta fagprøven i tømrerfaget, og skal vi tro nominasjonen burde ikke det være noe problem!

«I den mørkeste mørketiden kom han alltid hit som ei sol. Atle tok virkelig vare på «huset» og viste oss stor respekt, noe som førte til at det var så lett å vise han respekt tilbake. Han viste kjempetor yrkesstolthet og kunnskap over det han gjorde», kan man lese i nominasjonen fra en svært fornøyd kunde.

Atle syns det er spennende at flere og flere kunder tenker kreativt i sine ønsker, slik at håndverkerne får flere faglige utfordringer å bryne seg på. Han er opptatt av å levere det lille ekstra i alt fra detaljer og løsninger til siste finish.

– Bare å bli nominert til Norges Hyggeligste Håndverker betyr at man har vunnet hele greia, det er førsteplass og premie så det holder til langt over jul det! Nei, jeg mangler nok både ord og det hele, jeg er stolt og ydmyk. Også er det jo den ultimate tilbakemeldingen fra kunden, og akkurat det er det viktigste synes jeg, sier Atle gledesstrålende.

Atle brenner for snekkerfaget, og mener at alle som jobber i bransjen representerer hele bransjen, ikke bare sin egen bedrift.

– Å vise yrkesstolthet og å levere kvalitet gjennom gode håndverkstradisjoner er viktig for å bevare faget i fremtida, sier Atle, som ser frem til å treffe resten av bransjen på «Norges råeste messe» Bygg Reis Deg.  

Her kan du se nominasjonen og stemme på Atle

Del denne siden: