Bli kjent med Andreas Nygaard

Andreas Nygaard har mesterbrev i tømrerfaget og driver firmaet Byggmester Andreas Nygaard as på Nesttun i Bergen. Han er også kjent fra Tid for hjem på TV2.

Nominasjonen beskriver Andreas som: «Kunnskapsrik og løsningsorientert. Alltid blid. Synger og plystrer på jobb».

Andreas er opptatt av håndverk som fag, og sier det i dag er lett å glemme det gode, kreative håndverket. Selv finner han glede og motivasjon i å kunne utøve et svært allsidig håndverk, gjerne i ytterkantene av det faget innebærer.

– Jeg forsøker å gjøre det «lille ekstra» for mine kunder ved å være kreativ, allsidig og løsningsorientert, og opptre ryddig, tydelig og være godt forberedt. Jeg ønsker også å utvikle og lage løsninger som er gjennomtenkt og vakre, ikke bare praktisk og funksjonelt, forteller Andreas.

Andreas er veldig glad for å bli nominert og at så mange har stemt på ham:

– Jeg synes det er viktig å bidra til at det blir satt fokus på håndverkeren og håndverksfagene. Ved å bli nominert føler jeg at jeg er med på dette. Samtidig vet jeg at jeg er i en svært spesiell situasjon som «snekkeren» i Tid for hjem på TV2, og jeg er dermed ufortjent kjent for langt flere enn andre hyggelige og flinke håndverkere, sier Andreas.

Her kan du se nominasjonen og stemme på Andreas

Del denne siden: