Steinar Engebretsen

Begrunnelse:
Utførte jobben perfekt, kom til rett tid, oppførte seg seriøst. I tillegg er han en vanvittig hyggelig person; sender mye morsomt på melding og sosiale medier, tar vare på kunden og er behjelpelig med tips til videre arbeid.

Sted:
Oslo

Nominert av:
Nicolas Amilien Simon

Antall stemmer i nomineringen: 425

I denne saken kan du bli bedre kjent med Steinar

 

Ytterligere nomineringer:

Steinar har pigget opp, avrettet og lagt fliser på ganggulvet vårt. Han virket overbevisende som fagmann allerede på befaringen og ga mange gode råd som vi selv ikke hadde tenkt på. Han er særdeles blid og hyggelig og jobben ble utført som avtalt raskt og med høy kvalitet og ikke minst til den prisen vi ble enige om. Han tok også hånd om støvhåndtering underveis og ryddet opp og tok med avfall etter seg før han dro.
Rett og slett en skikkelig real fagmann og person.

Terje Slungaard

 

Steinar er en fantastisk kar med et glimt i øyet og alltid en god kommentar. Som håndverker er han meget dyktig og pålitelig som få. Så bare gode ord om Østlandet Keramiske og Steinar Engebretsen.

Tom Espeland

 

Skikkelig dyktig fliselegger!
Helt rå på finish, ser strøkent ut.
Rette og fine linjer hele veien.
Gir kvalitet i arbeidet, alt er gjennomtenkt.
Blid og hyggelig person med gode vitser på lager.

Brede Henriksen

 

Han er verdens snilleste, morsomste og kuleste håndverker i tillegg til at han er dyktig og til å stole på. Tar ting med et smil og er morsom på sosiale medier. Løser problemer og strekker seg så langt det går.

Timann Førland

 

Del denne siden: