Atle Aage Hornig

Begrunnelse:
Jeg vil nominere en fantastisk snekker, som heter Atle og bor i Beisfjord. Da vi ble kjent med han, jobbet han i Effect bygg, men jobber nå i Vero bygg. Vi skulle pusse opp kjøkken, gang og toalett i januar. Vi var avhengige av å få gjort det i akkurat dette tidspunktet. Atle kom hit, sammen med sin daværende sjef, rett etter jul og la slagplanen for arbeidet. Han var i strålende humør. I løpet av 4-5 uker var han og jobbet i huset vårt hver dag. Han kom rundt klokken 7, og i den mørkeste mørketiden kom han alltid hit som ei sol. Han holdt oss hele tiden underettet over framgangen og hva han planla å gjøre.

De som har vært i nord en kald januardag vet at det verste som fins er kalde hus. Men Atle passet alltid på at strømmen var slått på, hengte opp plastvegger osv slik at det ikke skulle være kaldt når jeg kom hjem fra jobb. Han fant flotte løsninger, laget egne løsninger og brukte miljøvennlige løsninger.

Han gikk over alt av jobb, som han gjorde og var hele tiden opptatt av om vi var fornøyd. Fikk mld fra han om vi var fornøyd og hva han tenkte å gjøre videre. Når det kom flere “arbeidsfolk” hit, som skulle hjelpe han eller gjøre andre jobber, var han en tydelig leder. Han poengterte at her var de “gjest” og at man ikke skulle verken gå inn med sko på eller “rote”. Atle gjorde en fantastisk jobb. Og jobben han gjorde ble god – nettopp fordi han ga så mye av seg selv. Derfor var det også lett å ha en god dialog med han og gi tilbakemelding hvis det var noe vi ikke var helt fornøyd med. Atle tok virkelig vare på “huset” og vist oss stor respekt. Noe som førte til at det var så lett å vise han respekt tilbake. Tenk å være så heldig å ha en så flott snekker hjemme.

Atle kom som ei sol og når han var ferdig med jobben, så forlot han like blid. Da han kom tilbake etter noen måneder for å fikse på noe, så var det veldig hyggelig. Han viste kjempestor yrkesstolthet og kunnskap over det han gjorde. Hørte aldri at han var negativ eller snakket negativ om verken arbeidsgiver eller leverandører. Unner virkelig alle å ha en “snekker Atle” som snekker.

Nominert av:
Ingrid Jørgensen Skogli

Sted: Beisfjord

Antall stemmer i nomineringen:
264

I denne saken kan du bli bedre kjent med Atle

Del denne siden: